Gümüşpala İlk Anaokulu
GÜMÜŞPALA MAH. ÖZGÜR SK. NO 34 AVCILAR / İSTANBUL

VİZYON

Çağdaş yaşamı destekleyen, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, özgüveni gelişmiş, doğaya saygılı, çevre bilinci gelişmiş, liderlik özelliklerine sahip, mutlu, özgür ve hayata hazır bireyler yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunarak,Eğitim Bölgemizde eğitimde lider okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, evrensel değerlere sahip, farklılıklarıyla övünen, geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, değişim – gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

2KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Gümüşpala İlkokulu Müdürlüğü bünyesinde olup şuan eğitim-öğretime Süleyman Nazif Anadolu Lisesi ve Gümüşpala Anaokulu´nda devam etmektedir.

Jimnastik

Diğer Hususlar

Okulumuz okul binasının Yık-Yap kapsamına alınması nedeniyle iki farklı okulda eğitim öğretime devam etmektedir.